Vi er en gruppe på 4 selvstændige konsulenter der arbejder med neuroaffektiv ledelse i forskellige sammenhænge og på forskellige måder.


Elise Brøchner.
Underviser, vejleder og coach. Elise har mere end 20 års ledelseserfaring, som både mellem- og topleder. Og har derudover arbejdet i årtier med at udvikle lederskabet hos enkelte ledere, ledergrupper og hele organisationer. For mere information se www.autentisklederskab.dk

Peter Kofoed.
Konsulent og psykoterapeut. Peter har ledet uddannelser i supervision og procesledelse. Han leder løbende udviklings- og samarbejdsprocesser i virksomheder og coacher ledere og ledergrupper. For mere information se www.peterkofoed.dk.
Birgit
Birgit Toft.
Proceskonsulent, ph.d. og forfatter. Mange års ledererfaring. Har skrevet en bog om ”Pausens kraft” og flere bøger om mentorskab. Underviser i mindfulness. Se flere informationer på   
www.teamtoft.dk.
Michael
Michael Gad.
Konsulent, underviser, psykoterapeut og supervisor. Michael har været selvstændig i over 25 år efter flere år som leder i både det private og det offentlige, sidst som daghøjskoleleder og international EU-projektleder.