Indhold og varighed

Den neuroaffektive lederuddannelse er en 12 dages intensiv uddannelse, som består af 6 moduler af hver 2 dages varighed. Dertil kommer forberedelse, træning i praksis samt opgaveskrivning.

Det er vores erfaring, at den bedste læring, fordybelse og integration sker gennem en blanding af undervisning, refleksion, dialog, øvelser og individuel coaching. Undervisningen og øvelserne relaterer sig til din dagligdag som leder, og kan omsættes direkte i din ledelsespraksis. Vi bruger den smukke natur rundt om kursusstedet, træner i par og grupper, samt sikrer, at du har tid til egen refleksion og integration.

 

Tid og sted

Uddannelsen tilbydes nu under seminarer.dk, og forløber over 12 dage. Næste start 28 oktober 2021.

Modul 1: Et dyk ind i det neuroaffektive 28-29. oktober 2021

Modul 2: Det personlige lederskab 29-30. november 2021

Modul 3: Ledelse af mennesker  10-11. januar 2022

Modul 4: Træning af ledelse af mennesker 28. februar-1.marts 2022

Modul 5: Ledelse af grupper 25-26 april 2022

Modul 6: Forandringsledelse; sammenhæng og integration 9-10 Juni 2022

 

Der vil også indgå aftenarbejde nogle dage på første undervisningsdag på modulerne. Mellem modulerne skal der afsættes tid til træning og 1 møde af 3-4 timer i træningsgrupperne mellem hvert modul

Der vil også indgå aftenarbejde nogle dage. Mellem modulerne skal der afsættes tid til træning.

 

Pris inkl. fuld forplejning; morgenmad, frokost og middag (ekskl. drikkevarer) samt overnatning: kr. 39.876 kr. ekskl. moms.

Prisen er inkl. alle måltider og overnatning i enkeltværelse.

 

www.seminarer.dk under Loyalitetsrabat kan du se vores øvrige arrangementer og tilmelde dig vores nyhedsmail. Her kan du også læse gældende betalings- og afbestillingsregler.

 

Tilmelding

Tilmeld dig via www.seminarer.dk eller kontakt os på telefon 66 15 90 43.

 

Uddannelsesbevis

Deltagere, der har gennemført og deltaget aktivt på uddannelsens 12 undervisningsdage og i træningsgrupperne mellem modulerne, og som har løst de stillede opgaver igennem forløbet, modtager et certifikat fra Seminarer.dk, der dokumenterer gennemførelse af uddannelse i Neuroaffektiv ledelse.

 

Ved spørgsmål – eller hvis du har brug for at aftale et møde med os – ring til Peter Kofoed 20859777 eller e-mail konsulent@peterkofoed.dk